Vief Croon - Fashion Stylist
Vief Croon - Fashion Stylist

About Vief

Vief Croon (getrouwd en moeder van 2 dochters en 1 zoon) is opgegroeid met een moeder die perfectionistisch was als het ging om kleding maken.

Vaak ging ik met haar mee naar speciaalzaken waar ze mij leerde te letten op de kwaliteit van stoffen. Als ze een kledingstuk aan het maken was liet ze me zien dat de afwerking essentieel was voor een mooi resultaat.

Deze kennis neem ik vandaag de dag nog steeds mee als ik op inkoop ga voor Vief’s Fashion Salon!

Al jaren houd ik de laatste trends bij via internet & social media en put ik inspiratie uit de bladen. Ik weet welke internetwinkels de mooiste items hebben en of ze goede service bieden.

Door mijn opleiding Imago Styling kan ik je nog beter laten zien welke kleding goed bij jouw persoonlijkheid en/of figuurtype past.

Ik help graag door te laten zien welke combinaties je met je eigen kleding kunt maken en welke items je daadwerkelijk mist in je eigen kledingkast!

Het is daarom een logische stap geweest om zelf kleding in te gaan kopen. Zo kan ik jou helpen wanneer je niet veel tijd en/of zin hebt om te shoppen. Ook kan ik je nu, met behulp van de collecties, laten zien wat beter bij jouw persoonlijkheid en/of figuurtype past.